Werken bij

Vacatures

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures.

We maken graag kennis met je. Wil je een keer komen kijken of werken in het volwassenenonderwijs iets voor je is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Traineeship bij het Joke Smit College

Ben jij tussen de 0 en 7 jaar afgestudeerd? En wil je een betaald traineeship volgen aan je favoriete school? Dan ben je bij het Joke Smit College aan het juiste adres. Op onze school is het mogelijk om via Trainees in Onderwijs een tweejarig traineeship te volgen, waarbij je je zowel op professioneel als persoonlijk vlak ontwikkelt.

Hoe ziet het traineeship op onze school eruit? Je staat direct drie dagen in de week voor examen- en voorexamenklassen. Daarnaast volg je een dag in de week de lerarenopleiding en werk je een dag in de week aan een project bij een bedrijf of aan je eigen onderzoek. Je krijgt dus meteen een goed salaris, volgt daarnaast een vernieuwend en professioneel programma, en krijgt de kans om het onderwijs in beweging te brengen! Een groot gedeelte van het team bestaat uit (oud-)trainees van Eerst de Klas, het Onderwijstraineeship en Trainees in Onderwijs. Dat betekent dat je heel veel steun hebt aan collega's die hetzelfde traject hebben doorlopen.

Waarom een traineeship bij het Joke Smit College?

  • Je werkt met leerlingen die hun opleiding willen afmaken, willen opstromen naar havo of vwo, of zich voorbereiden op een vervolgstudie.
  • Je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid omdat je les mag geven aan examenklassen.
  • Bij ons kun je meer doen dan alleen lesgeven, er is ruimte en ondersteuning om extra taken op te kunnen pakken zoals bijvoorbeeld leerlingbegeleiding.

Aanmelden voor het traineeship

Heb je interesse in het volgen van het traineeship en het werken op het Joke Smit College? Kijk voor meer informatie opĀ www.traineesinonderwijs.nl. Heb je de deadline voor het aanmelden gemist en heb je toch interesse om les te geven op het Joke Smit College? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar [email protected].