Aanmelden

Het Joke Smit College is een examengerichte school voor (jong) volwassenen waar leerlingen een vmbo-tl, havo of vwo-diploma kunnen halen.

Om komend jaar bij ons les te kunnen volgen meld je jezelf aan via het Aanmeldformulier. Dit is de eerste stap in de Inschrijfprocedure.

Als je je aanmeldt bij het Joke Smit College ontvang je meteen een bevestiging en ontvang je binnen enkele weken per mail een uitnodiging voor een intakegesprek (in de vakantieperiode kan het langer duren). De intakegesprekken zelf zullen vanaf half juni plaatsvinden.

Tijdens het intakegesprek kijken we samen met jou of we een succesvol traject samen kunnen stellen. Vaak leidt dit tot een inschrijving, maar in sommige gevallen komen we tot de conclusie dat een ander traject (bijvoorbeeld mbo, hbo, 21+-toets) beter past.

Heb je specifieke vragen over onze trajecten en/of vervolgopleidingen? Dan is het mogelijk om vanaf 31 mei t/m 9 juli een belafspraak te maken met een van onze decanen. Deze afspraak maak je via de volgende link: https://www.supersaas.nl/schedule/Joke_Smit_College/decanaat. Voordat je een afspraak kunt maken moet je eerst een account aanmaken. We vragen je om je telefoonnummer hierbij te vermelden zodat we je op het tijdstip van de afspraak kunnen bellen.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden Onderwijsovereenkomst VAVO