Aanmelden

Het Joke Smit College is een examengerichte school voor (jong) volwassenen waar leerlingen een vmbo-tl, havo of vwo-diploma kunnen halen.

Om in het schooljaar 2022-2023 bij ons les te kunnen volgen meld je jezelf aan via het Aanmeldformulier. Dit is de eerste stap in de Inschrijfprocedure.

Als je je aanmeldt bij het Joke Smit College ontvang je meteen een bevestiging en ontvang je binnen een paar dagen per mail een uitnodiging voor een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek kijken we samen met jou of we een succesvol traject samen kunnen stellen. Vaak leidt dit tot een inschrijving, maar in sommige gevallen komen we tot de conclusie dat een ander traject (bijvoorbeeld mbo, hbo, 21+-toets) beter past.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden Onderwijsovereenkomst VAVO

Heb je specifieke vragen over onze trajecten en/of vervolgopleidingen? Dan is het mogelijk om vanaf 14 juni t/m 30 juni een belafspraak te maken met een van onze decanen. Deze afspraak maak je via de volgende link: https://www.supersaas.nl/schedule/Joke_Smit_College/decanaat
 
Een belafspraak duurt 30 minuten. Voordat je een afspraak kunt maken moet je eerst een account aanmaken. We vragen je om je telefoonnummer hierbij te vermelden zodat we je op het tijdstip van de afspraak kunnen bellen.